zondag 16 september 2007

Héhé...

EINDELIJK zijn we weer wat opgeschoten. Na lang tegen het werk van het plafond aan gehikt te hebben, zijn we zaterdag begonnen aan de huiskamer. We hadden al een deel geschuurd en zijn zaterdag bezig gegaan met het schuren van de rest. De moed zakt je in de schoenen als je na 2 uur nog niet klaar bent met schuren maar je armen al wel loodzwaar zijn van het schuurapparaat.

MAAR: het is afgeschuurd. Daarna met albestine aan de gang gegaan en het zag er redelijk uit. Nog wel een kras hier en daar maar eerlijk gezegd kon ons dat nog maar weinig schelen hahaha

Daarna naar de karwei gereden (geen punt) voor 2 potten Histor Perfect Finish. 45 euro voor 2,5 liter! 100 euro voor 2 blikken verf. F..... hell. Maar het is wel in een keer dekkend! Met een blokkwast hebben we alles geschilderd, we hebben er dan ook 3 uur over gedaan maar het resultaat mag er naar zijn.

En zie hier:



Links de woonkamer, die hebben we gedaan, rechts begint de keuken, die moet nog :(

Vandaag hebben we wat geschiderd, kozijntjes en een deur.

Hond heeft zich ook zeer nuttig gemaakt vandaag:




Lekker he, tuin op het zuiden :D


Aankomend weekend komen beide pappa's! Daar moeten we dankbaar gebruik van maken en zorgen dat alle radiatoren in de lak staan.. kunnen ze die mooi terughangen >:) *evil laugh*

Verder hebben we voor de zoveelste keer op de planning staan om de oude badkamer eruit te slopen aankomend weekend.. zullen we ons dit keer eraan houden? Stay tuned!

Geen opmerkingen: