dinsdag 17 juli 2007

We leven nog!

Twee weken lang hebben we elke dag de vorderingen van de aannemer gepost. Daar waren jullie natuurlijk zo aan gewend dat de pauze van een paar dagen erg opvalt.

We zitten niet helemaal stil. We zijn natuurlijk druk bezig met het showen van de keuken, het toiletkraantje en het demonstreren van de stoomcabine aan familie en vrienden. Er zit namelijk een afstandsbediening bij de cabine en ik denk dat deze speciaal voor demonstraties is bedoeld.. ;) Je kunt je parter er natuurlijk ook mee pesten want het water, temparatuur, stoom, de jets, radio etc kan van buitenaf ook bediend worden.


In het weekend hebben we de tegelvloer een paar keer gedweild en geschrobt om zo de cementwaas eraf te krijgen. Dat is al voor een heel eind gelukt.

We hebben het plafond geschilderd van onze slaapkamer en daar gaan we deze week beginnen met het aanbrengen van structuurverf. Dan kan de geschilderde verwarming terug en kunnen we daar eventueel al laminaat leggen. Nog even uitvechten welke kleur precies.. het zal in elk geval wel van de Ikea afkomen. Kunnen we daar meteen een leuke lamp halen voor de slaapkamer.

Wellicht dat we volgend weekend de oude badkamer kunnen slopen. Zijn we daar ook van af..

Foto's volgen weer! Er valt alleen niet zoveel te zien aan een gewit plafond :)

Geen opmerkingen: