woensdag 25 juli 2007

De slaapkamer schiet al op!

Maandagavond kwamen we erachter dat de verflaag van het plafond een aantal bobbels had.. die bobbels bleken vol lucht te zitten en na wat prikken kwam de helft van de latex naar beneden... Onder de latex kwamen we witkalk / veegvast tegen: niet goed. Dus maar meteen begonnen met het afsteken van het plafond. 's avonds superpappa gebeld om te vragen of hij nog een keer de stoomapparaten kon brengen voor de nog wel vastzittende stukken.
En superpappa zou superpappa niet zijn als hij niet even kwam helpen de dag erna *O*. Dus dinsdag middag stonden we lekker met z'n drietjes het plafond af te steken. Nouja.. lekker.. laat dat maar weg ;)

Maar het ziet er dus ongeveer zo uit op het plafond nu:


En op de vloer zo:


Omdat we van mening waren dat we dinsdag avond wat leuks moesten doen hebben we de tweede laag structuurverf over de muren in de masterbedroom heen gezet. Het resultaat is best goed al zeggen we het zelf :)
En vanmiddag en vanavond hebben we 2 muren in de masterbedroom rood geverfd, en de deur van de slaapkamer heeft ook al aan 1 kant een opfrisbeurt gekregen. Dit zijn de kleuren:


En dit is het resultaat na 1 keer de kleur "genieten" op de muur te hebben gesmeerd.. niet bepaald genieten dus ;)






Vanavond hebben we een tweede laag genieten eroverheen gezet en toen we net nog even gekeken hebben met bouwlamp was het wel genieten gelukkig :) Morgen daar foto's van, want het is nu te donker om een goede fotoimpressie te geven.

Morgen gaan we verder met het afsteken van het plafond in de keuken, en het schilderen van de slaapkamer. Met een beetje geluk kan dit weekend het laminaat er al in.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Groag nog 'n aktiefoto van Pascal ast kin. Hahahahahaha.
Groetn van zien kleega's uut Winschootn.

Paulina zei

Whahaha, een actiefoto van Pascal? Meestal zijn die momenten alweer voorbij voordat ik de lensdop van m'n camera afgehaald heb ;) Maar we zullen het proberen!